„A Pazar más. Hozza a nagyvárosi lazaságot, miközben figyelmes, minőségi, érzékeny. Itt a vendég az első, na meg a kávé, amiből a táblán mindig három különböző figyel.”

Specialty
kávék

Táblánkon mindig három különböző kávét találtok: Rómában pörkölt brazilt, mellette világospörkölésű etiópot, guatemalait vagy épp Costa Rica-it.

Teák
feketétől
a matcháig

Barátaink a Teavolution-nél folyamatosan kutatják Japán, Kína és Tajvan legizgalmasabb teáit. Többet közülünk nálunk is megkóstolhattok!

Pazar story

A Pazar Coffee Company története egy pici kávézóval indult, a pesti Akadémia utcában, még 2013-ban. Hobbiból lett vállalkozás ez, egy lelkes fickótól, aki a háttérben dolgozik a pazar-élmény megteremtésén, és aki maga sem gondolta volna, hogy a Balaton-part egyik legnépszerűbb kávézójának alapjait rakta le nyolc évvel ezelőtt.

Mert a budapesti start ellenére a cél mindig is egy balatoni hely volt, ami egyszerre laza és barátságos, ahol mindig hibátlan a kávé és mindig látni egy-egy ismerős arcot. 2017 óta szinte minden nap azért dolgozunk, hogy ezt a víziót építsük tovább.

Helyben
sütjük

Apró konyhánkban sütjük péksüteményeinket és készítjük szendvicseinket, bageleinket, az elérhető legfrissebb hozzávalókból.

Frissen
a présből

Természetes üdítőink mellett minden nap friss gyümölcs- és zöldségleveket, sőt, pezsgőt, proseccót és borokat is találtok a hűtőnkben.

Egészséges
reggeli

Chia- és tápióka puding, házi granola, joghurt és gyümölcsök. Kekszek és sütik gluténmentes, laktózmentes és paleo változatban is.​

Jelentkezz
hozzánk!

Folyamatosan keresünk ügyes baristákat, talpraesett felszolgálókat, szezonálisan és egész évre, rész- és teljes munkaidőben egyaránt.

Kapcsolat

Pazar Coffee Company • 8230 Balatonfüred, Aranyhíd sétány 6.

Nyitva tartás • Hétfő-Vasárnap 8:00 – 18:00
Go to top